Particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg


Ww wensen centraal

U bent gewend om zelf uw keuzes te maken. Die behoefte wordt niet minder als u plotseling extra zorg nodig heeft. Bij de particuliere thuiszorg van Zusters Verzorgen Thuis staan uw wensen daarom centraal. Wij bieden thuiszorg en service afgestemd op uw persoonlijke wensen. Onze zorgprofessionals staan klaar om u van dienst te zijn. Van persoonlijke tot verpleegkundige zorg. Van enkele uren tot 24/7-zorg. Ook voor andere dienstverlening kunt u bij ons terecht. Hierbij kunt u denken aan administratieve ondersteuning, gezelschap of iemand die met u mee naar een afspraak gaat.

Kosten particuliere thuiszorg

De hoogte van de kosten voor onze particuliere thuiszorg zijn afhankelijk van hulpvraag die u heeft. Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we dit samen met u in kaart. De kosten betaalt u met eigen middelen of vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). In sommige gevallen kan een deel van de kosten betaald worden vanuit een indicatie. Wij helpen u graag bij het aanvragen van deze indicatie.

Kiest u ervoor om de kosten zelf te betalen, dan heeft u geen indicatie nodig.

Uw eigen zorgmedewerker

Zusters Verzorgen Thuis maakt op basis van uw persoonlijke wensen en zorgvraag een optimale match tussen u en een van onze zorgverleners. Zusters Verzorgen Thuis zorgt ervoor dat u één contactpersoon heeft voor al uw vragen of wensen. Zusters Verzorgen Thuis werkt zoveel mogelijk met vaste medewerkers en zelfstandige verpleegkundigen en verzorgenden. Vanzelfsprekend zijn de zorgverleners gediplomeerd. Zij helpen u discreet, zijn vaardig en vakkundig (bevoegd en bekwaam).

Particuliere 24-uurszorg

Met de particuliere thuiszorg van Zusters Verzorgen Thuis is het mogelijk om u in uw eigen woning volledig te laten verzorgen en verplegen. Zusters Verzorgen Thuis zorgt ervoor dat er 24 uur per dag een zorgverlener beschikbaar is. Dat betekent dat er ook in de nachtelijke uren een team van professionele zorgmedewerkers voor u klaarstaat. Afhankelijk van uw situatie kan de zorgverlening variëren van lichte verzorging tot specialistische verpleegkundige zorg. Zusters Verzorgen Thuis biedt bijvoorbeeld nachtzorg met zorgmomenten overdag.